Suanfarma building. Alcobendas

New image

New image

Also in collaboration with Eloy Díez, the project was conceived as a simple piling of boxes and mixed uses: car park and storage underground, offices and labs full of light and sport areas at the roof top. From the entrance hall, many overlapped courtyards allow the visitor to completely see the interior of the building.

modern design

modern design

Also in collaboration with Eloy Díez, the project was conceived as a simple piling of boxes and mixed uses: car park and storage underground, offices and labs full of light and sport areas at the roof top. From the entrance hall, many overlapped courtyards allow the visitor to completely see the interior of the building.

exterior areas

exterior areas

Also in collaboration with Eloy Díez, the project was conceived as a simple piling of boxes and mixed uses: car park and storage underground, offices and labs full of light and sport areas at the roof top. From the entrance hall, many overlapped courtyards allow the visitor to completely see the interior of the building. ifi

transparency

transparency

Also in collaboration with Eloy Díez, the project was conceived as a simple piling of boxes and mixed uses: car park and storage underground, offices and labs full of light and sport areas at the roof top. From the entrance hall, many overlapped courtyards allow the visitor to completely see the interior of the building.

functionality

functionality

Also in collaboration with Eloy Díez, the project was conceived as a simple piling of boxes and mixed uses: car park and storage underground, offices and labs full of light and sport areas at the roof top. From the entrance hall, many overlapped courtyards allow the visitor to completely see the interior of the building.

working areas

working areas

Also in collaboration with Eloy Díez, the project was conceived as a simple piling of boxes and mixed uses: car park and storage underground, offices and labs full of light and sport areas at the roof top. From the entrance hall, many overlapped courtyards allow the visitor to completely see the interior of the building.

interior space

interior space

Also in collaboration with Eloy Díez, the project was conceived as a simple piling of boxes and mixed uses: car park and storage underground, offices and labs full of light and sport areas at the roof top. From the entrance hall, many overlapped courtyards allow the visitor to completely see the interior of the building.

accessibilty

accessibilty

Also in collaboration with Eloy Díez, the project was conceived as a simple piling of boxes and mixed uses: car park and storage underground, offices and labs full of light and sport areas at the roof top. From the entrance hall, many overlapped courtyards allow the visitor to completely see the interior of the building.

+34 917 581 051   |   fbermejo@arbarquitectos.com

Calle Milán, 29 28043 Madrid

  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page